Dags för Olympic Day!
Olympic Day
Dela

Härlig start i Piteå!

8 januari 

Tiden går så fort! Jag tyckte nyss vi avslutade förra årets Olympic Day säsong och nu har vi redan haft vår första Olympic Day 2016. Vi åkte långt norrut och inledde året i ett kylslaget Piteå. När vi landade på kvällen var det 28 grader kallt. Tur att vi skulle vara inomhus under våran Olympic Day!

Vi öppnade kl 10.00 och det hann inte gå många minuter innan det var full fart i tennishallen. Elva idrotter samsades i hallen och det blev en jättebra stämning när alla idrotter fanns på samma ställe.

Jag och mina olympierkollegor gick runt och idrottade med barnen och svarade på frågor efter bästa förmåga. På slutet spelades det lite rundpingis och jag tror att det var Johan Röjler, skridsko, som avgick med segern. Danijela Rundqvist var också med och visade sina bästa tips när det gällde hockey. Den fjärde olympiern som var med var Jalmar Sjöberg, brottning. Han tog det lite lugnt på brottarmattan eftersom han skulle gå matcher dagen efter och inte ville riskera att skada sig.

Vi kunde inte ha fått en bättre start på årets Olympic Day turné. Tack alla föreningar, föräldrar och framförallt alla fantastiska barn som kom och förgyllde dagen!

Hälsningar

Nathalie Larsson, skytte

Dela

Olympic Day är ett projekt av SOK i samarbete med

Samsung
Recept- & Matinspiration - Arla
Recept- & Matinspiration - Arla