Dags för Olympic Day!
Olympic Day
Dela

ALVESTA

Söndag 7 september 2014

ALVESTA

Söndag 7 september

Utskick till samtliga anmälda gjordes i onsdags till målsmans e-postadress. Vi har fått vetskap om att flera föräldrar inte har sett informationsmailet. Vi kan se i vårt utskicksprogram att i det är många mail som inte öppnats. Det kan ex bero på att mailet hamnat i skräppost-mappen. Kika där om du inte nåtts av information något där så hör du av dig så löser vi det.

När anmälan görs önskar du fyra idrotter som du skulle vilja prova. Av dessa får du prova två idrotter i längre pass under Olympic Day. Dessutom kommer det att finnas möjlighet att prova fler idrotter under ett fritt pass i alutet av dagen. Även andra aktiviteter kommer att finnas på Virdavallen under dagen.

Under dagen kommer föräldrar till deltagande barn att ha möjlighet att lyssna till en föreläsning av en olympier. Mer information kommer senare

På Olympic Day i Alvesta kommer deltagarna att bjudas på en enkel, varm lunch.

Tisdag alternativt onsdag i v.36 kommer ett informationsutskick att göras till målsmans e-postadress som anges vid anmälan. Där kommer mer information om tider, vilka av de idrotter du önskat som du kommer att få prova etc.

Deltagande i Olympic Day sker med målsmans samtycke och på egen risk. Foton som tas av SOK:s fotograf under Olympic Day kan med omdöme komma att användas i dokumentation marknadsföring av Olympic Day.

Olympic Day är ett projekt av SOK i samarbete med

Samsung
Recept- & Matinspiration - Arla
Recept- & Matinspiration - Arla