Dags för Olympic Day!
Olympic Day
Dela

Två fartfyllda dagar i Avesta

16-17 september

Två härliga dagar har det varit med Olympic Day i Avesta, trots att vädret var lite blött på torsdags förmiddagen. Men det som gör det så roligt att vara ute på dessa dagar är alla barnen, oavsett väder så kämpar dom, provar nya sporter och har roligt.

Jag själv började med att följa med golfgänget ut till deras bana, där jag insåg att jag nog behöver värma upp lite mer nu för tiden. Det blev roliga utmaningar mellan mig och barnen och det blev jämnt i resultaten. När Pim Pim kom så ville han så klart utmana mig, då jag var lite trött och sliten ;)

Han gjorde mycket bra ifrån sig och jag fick erkänna mig besegrad.

Nästa utmaning var i sprint-orientering mellan mig och Johan Röjler, återigen fick jag känna mig besegrad. 

Men vem vill inte göra någon glad =)

En rolig grej som jag inte har provat innan på Olympic Day var att köra radiostyrda bilar. När bilen som jag körde gjorde runt 70km/h så blir det även roligt för en vuxen person.

Det blev många utmaningar under dessa dagar mellan mig och barnen och Olympierna. Där man ser hur allsidiga barnen är medan vi olympier är lite specialiserade mot vår idrott. 

Vi Olympier som var på plats var Joachim Pimpim Johansson (Tennis), Nathalie Larsson (Skeet), Johan Röjler (Skridsko), Lars Lewèn (Skicross) och jag Markus Oscarsson (kanot) vill tacka alla Avesta idrottsföreningar som var med under dessa dagar och gjorde ett kanon jobb. Fortsätt med det så kommer ni få flera idrottare med till OS framöver.

Våga utmana er själva!

Markus Oscarsson


Dela

Olympic Day är ett projekt av SOK i samarbete med

Samsung
Recept- & Matinspiration - Arla
Recept- & Matinspiration - Arla