Dags för Olympic Day!
Olympic Day
Dela

 Sol, sol, sol!!!

4-5 juni

Det fantastiska vädret från fredagen höll i sig hela helgen och såg till att det blev ett par fantastiska dagar på Ribban! På lördagen slog vi upp portarna kl 11.00 och redan då var det mycket folk i rörelse. Sen fyllde det på mer och mer under dagen viket var fantastiskt att se. Det var fullt med barn på alla idrotter och många stannade länge för att hinna prova på så mycket som möjligt. När vi stängde kl 16.00 var det fortfarande mycket folk kvar och många som sa att det skulle komma tillbaka på söndagen.

Det blev en lite lugnare start på söndagen men framåt lunch hade det fyllt på med riktigt mycket folk igen och det var full fart på alla idrotter. Många som jag pratade med hade besökt oss på lördagen också så vi får se det som ett bra betyg att de kom tillbaka på söndagen. På eftermiddagen kördes ett seglingsrace mellan några av Olympierna. Det var två Olympier och en instruktör i varje båt. Nathalie, skytte och Tom, kanot, fick racea mot Frida, rodd och Emma, fäktning. Efter att ha fått en dålig start fick Tom och jag se oss besegrade av Frida och Emma som var mycket nöjda med sin insats. Jag har aldrig seglat förut men det var superkul så det hoppas jag att jag kan få prova på igen.

Nu kan vi titta tillbaka på några fantastiska dagar i Malmö! Det är fantastiskt att vi får vara på Ribban och göra detta tillsammans med alla föreningar och när sen vädret är på topp så kan det ju inte bli så mycket bättre!

Hälsningar

Nathalie

Dela

Olympic Day är ett projekt av SOK i samarbete med

Samsung
Recept- & Matinspiration - Arla
Recept- & Matinspiration - Arla