Dags för Olympic Day!
Olympic Day
Dela

Härliga dagar på Liseberg!

1-2 oktober

Vilka fantastiska dagar vi har haft på Liseberg! Det hade kunnat vara 4 grader och spöregn men istället blev det 15 grader och strålande sol båda dagarna. Snacka om tur med vädret!

Ett 20-tal föreningar fanns på plats på Liseberg för att visa upp för barnen vilket fantastiskt utbud av idrotter som finns i Göteborg. På plats för att vara lite ytterligare inspiration åt barnen fanns också ett antal Olympier. Bland andra den färska OS-bronsmedaljören i brottning Jenny Fransson, som tillsammans med Jalmar Sjöberg, körde några brottningspass med barnen. De såg verkligen ut att uppskatta att få brottas med en OS-medaljör.

De andra Olympierna som var med provade också några nya idrotter. Bland annat såg jag Sofie Skoog ge allt på en roddmaskin. Hon tog i så mycket att hon ramlade av maskinen för ett ögonblick. Är man tävlingsmänniska så är man :-) Anna Laurell såg stabil ut när hon provade rugby och Danijela Rundqvist, ishockey, såg ut att tycka att rullstolsbasket var riktigt roligt.

Som vanligt var det härligt att se alla fantastiska barn som sprang runt och provade massor av idrotter. En del var där flera timmar och ville verkligen hinna prova på allt.

Stor tack till alla er som kom och besökte oss, till alla fantastiska föerningsledare som gjorde ett jättebra jobb under hela helgen och till alla andra som på något sätt var inblandade i att arrangera de här dagarna!

Nu tar Olympic Day turnén ledigt några månader. Hoppas vi ses igen nästa år!

Hälsningar

Nathalie

Dela

Olympic Day är ett projekt av SOK i samarbete med

Samsung
Recept- & Matinspiration - Arla
Recept- & Matinspiration - Arla