Dags för Olympic Day!
Olympic Day
Dela

Avslut på Gotland

26 september

Så var det dags för årets sista Olympic Day. Vi fick äran att avsluta årets turné på Gotland och det blev en härlig dag med solsken och mycket glädje. Hela 26 olika idrotter fanns på plats så alla besökare hade fullt upp med att hinna prova på så mycket som möjligt. Några av idrotterna höll till inne i den alldeles sprillans nya arenan som faktiskt invigdes lite senare samma dag så det var ett bra tillfälle för alla Gotlandsbor att ta sig en titt på den. Vi olympier hade som vanligt fullt upp med att idrotta med barnen och en och annan utmaning blev det också. Till exempel så utmanade min olympierkollega Therese Lundqvist, som också är skytt, mig i att kasta varpa. Som tur är visade jag att gammal är äldst och gick segrande ur den prestigekampen ;-).

Vi körde även lite utmaningar med barnen via våran Samsung-app. Där finns det olika övningar som man kan göra och jämföra sig med olympier som redan har gjort utmaningen. Några killar antog utmaningen att sitta i jägarställnig så länge som möjligt. Han som satt längst fick coachning på slutet av Danijela Rundqvist, som satt drygt 11 minuter när hon gjorde denna övning i Mästarnas Mästare. Denna kille satt nästan sex minuter om jag inte minns fel. Bra jobbat!

Hoppas du som var där hittade minst en idrott som passade dig!

Vi olympier som var på plats på Gotland var: Danijela Rundqvist och Frida Nevalainen (ishockey). Jalmar Sjöberg (brottning) och Therese Lundqvist och Nathalie Larsson (skytte).

Hälsningar

Nathalie

Dela

Olympic Day är ett projekt av SOK i samarbete med

Samsung
Recept- & Matinspiration - Arla
Recept- & Matinspiration - Arla